Logo of Y-Liman

Leren autorijden zonder zorgen ?
Liman is Jouw Anker

Wij staan klaar om van jou een vastberaden en zelfzeker bestuurder te maken, jouw vertrouwenspersoon in het behalen van jouw rijbewijs met de juiste persoonlijke lesmethode die bij jou past.

Ben jij klaar voor jouw praktijkexamen ?
Bij Liman streven we ernaar jou in één keer te laten slagen !

Met onze unieke lesmethode die we aanpassen aan jouw specifieke noden verhogen we jouw kansen in het behalen van jouw rijbewijs.

Luisterend oor

Onze medewerkers en lesgevers staan jou ten harte bij met al jouw vragen. We communiceren nauw met elkaar en proberen je de beste mogelijkheden aan te bieden.

Theorielessen

Bij LIMAN kan je eveneens kwalitatieve theorielessen volgen. We bieden 12u aan verspreidt over 3 dagen. Welke taal ? Nederlands, frans en Engels !

Online agenda

Als rijschool stellen we ons zeer flexibel op en bieden we op alle dagen in de week rijlessen aan. We zorgen er ook voor dat je zo snel mogelijk aan de lessen kan beginnen. Spoedcursus nodig ? Geen lange wachttijd ! 

rijleswagens

We hebben een ruim aantal beschikbare rijleswagens die altijd volledig in orde zijn, administratief als onderhoud. We bieden verschillende merken aan alsook de nodige rijcomfort.

Waar moet ik beginnen ?

1

Schrijf je online in of kom ons bezoeken

Je inschrijven en alle nodige gegevens verzamelen is de eerste stap dat we ondernemen.

2

Rijles agenda opmaken

We bekijken op basis van jouw noden en jouw beschikbaarheid de mogelijkheden die we bieden op vlak van het inplannen van de rijlesuren.

3

We gaan het verkeer in !

We kunnen eindelijk de weg op en jou opleiden tot een betrouwbare bestuurder die eenvoudige en moeilijke verkeerssituaties kan aangaan.

4

Follow up

Nadat je al jouw rijlessen hebt gehad gaan we bekijken op basis van jouw situatie of er nog nood is aan lessen of dat we binnenkort met jou naar het examencentrum kunnen gaan !

De online rijles agenda
Je kan deze makkelijk raadplegen op elk moment !

Vergeten wanneer je volgende rijles is ingepland ? Wil je bekijken vanaf welke datum je zou kunnen starten met rijlessen ? Onze online agenda is makkelijk te raadplegen en geeft je een duidelijk beeld van de planningsmogelijkheden. 

The App of Liman Driving School

Liman is jouw anker
Wij streven ernaar jou in één keer te laten slagen !

Heb je vragen ? Of ben je eindelijk klaar om te starten met jouw rijlessen ? Wacht niet langer en contacteer ons voor alle nodige informatie ! Onze medewerkers staan jou met harte bij met al jouw vragen.

Bij LIMAN hechten we enorm veel aandacht aan onze leerlingen. We hebben een unieke lesmethode ontwikkeld die we hanteren en telkens personaliseren naar gelang de noden van de leerling. Waarom ? Wij streven ernaar jou in één keer te laten slagen !

Rijschool Liman

Diensten

Contact

Shopping Cart